dinsdag 8 juni 2010

BuSyS tekent overeenkomst met NAV partner

Op vrijdag 4 juni 2010 is BuSyS een overeenkomst aangegaan met System Care ICT BV te Veenendaal. System Care ICT is specialist op het gebied van training, consultancy en projectmanagement van Microsoft Dynamics NAV.
BuSyS is gespecialiseerd in MS Dynamics CRM en door de samenwerking kunnen de bedrijven elkaar versterken en een breed pakket aan Dynamics producten aanbieden. Voor meer informatie over System Care ICT klik hier.

MS Dynamics NAV is een professionele ERP oplossing waarmee bedrijfsprocessen zoals financiën, productie, distributie en servicemanagement uitstekend te stroomlijnen zijn. Microsoft Dynamics NAV (voorheen Navision) kunt u naadloos integreren met andere Microsoft producten.


 

Complete oplossing MKB
Dynamics CRM en NAV komen uit dezelfde productiekoker, maar richten zich op afwijkende doelgroepen. Natuurlijk heeft NAV een uitstekend relatiebeheer systeem, echter ligt de kracht bij NAV op de financiële en logistieke aspecten van de bedrijfsvoering. Haar doelgroep zijn productie en handelsbedrijven. CRM is gericht op het optimaliseren van het relatiebeheer.
Dynamics CRM is het gereedschap voor de marketing en salesmanagers.
Andere Microsoft producten die uitstekend in deze reeks passen zijn Sharepoint voor het documentbeheer en Exchange voor Outlook oplossingen.
Producten die prima op elkaar aansluiten.
Gebruikers die feeling hebben met het Microsoft platform zullen zich snel eigen maken met deze geavanceerde en professionele bedrijfsoplossingen. De mogelijkheden zijn ongekend en kwalitatief zeer hoog waardige producten.


 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
Web Analytics